Vi välkomnar Mattias Olsson som ny tränare - Wahlgren Golf

Vi välkomnar Mattias Olsson som ny tränare

Om mig

Mitt namn är Mattias Olsson och jag bor och är uppväxt i Trelleborg. Jag är 26 år gammal och har spelat golf sedan jag var 8–9 år. Jag brinner för idrott och har spelat innebandy, fotboll, golf och nu även padel på bra nivå.

Jag har senaste tiden jobbat som padel-instruktör och tycker det är roligt att få dela med mig av min kunskap och hjälpa andra att utvecklas. Jag har spelat golf runt om i Europa och Asien och spelar idag på den nordiska touren. Jag har känt Christoffer många år och vi har rest en del tillsammans och det ska bli väldigt kul att få jobba tillsammans.

 

Golfare

Som golfare är jag en spelare som älskar utmaningar. Nya banor, svårigheter och dåligt väder trivs jag bra i. Erfarenheten man får av att ha spelat på olika banor runt om i världen och Sverige på olika nivåer är väldigt viktig.

Mitt bästa tips är att spela mycket och ’lek’ mycket på banan. Träningen är viktig men spela och få bollen i hål på rätt antal slag är varför vi spelar golf.

Det ska bli oerhört spännande och roligt att få vara en del av ert team på Tegelberga GK. Jag hoppas vi ses där ute under säsongen och tveka inte att höra av er eller fråga på plats om ni undrar över något.

Lycka till med er säsong 2021!

 

Snabbfakta:

Hcp :+5.0

Klubbar: Trelleborgs GK & Barsebäck Golf and Country Club

Hem: Trelleborg 

Ålder: 26 (1994)