Profilprodukter - Wahlgren Golf

Representera ditt företag pÄ golfbanan!

LÀckrast bollar pÄ banan

Ska du anordna en företagstĂ€vling eller fira av en kollega? Ska du ha ett möte över en runda med en potentiell kund eller köra en AW pĂ„ banan? KĂ€nner du nĂ„gon golfintresserad som du vill överraska med nĂ„got speciellt eller vill du sjĂ€lv hotta upp din egen golfutrustning och ge den en Ă€nnu mer personlig prĂ€gel? Har du nĂ„gon bekant som precis har tagit greencard eller vill du en gĂ„ng för alla bli av med förvirringen kring vem som Ă€ger vilken boll? Vi har en finurlig lösning pĂ„ alla dessa frĂ„gor – golfbollar med ditt eget tryck!

Vi trycker din logotyp, mĂ€rke eller design pĂ„ bollarna i ett hĂ„llbart fyrfĂ€rgstryck sĂ„ att du inte behöver oroa dig för att slĂ„ bort fĂ€rgen under första rundan. Tekniken vi anvĂ€nder Ă€r den senaste. I vĂ„rt sortiment hittar du de flesta mĂ€rkena, och om du vill ha ett specifikt mĂ€rke du inte hittar dĂ€r sĂ„ kan vi lösa det mesta – bara att frĂ„ga oss. SjĂ€lvklart erbjuder vi detta till bra priser ocksĂ„.

Är du osĂ€ker pĂ„ nĂ„got? Hör av dig till oss sĂ„ rĂ€tar vi ut frĂ„getecknen!

Syns i rÀtt sammanhang

Exponera ditt företag – pĂ„ dina egna villkor

Att det Ă€r svĂ„rt att synas i det moderna samhĂ€llet Ă€r ingen underdrift. Det gĂ€ller att vara finurlig för att skina mer Ă€n alla andra. VĂ„r lösning Ă€r bĂ„de finurlig och prisvĂ€rd – vi hjĂ€lper dig trycka eller brodera din logotyp pĂ„ dina golfklĂ€der!

Att sÀtta din logotyp pÄ golfklÀder Àr en utmÀrkt vÀg att synas pÄ rÀtt sÀtt. Ditt företag kommer att synas i sammanhang dÀr du helt sjÀlv vÀljer att det ska synas, via dig sjÀlv, din kollega eller nÄgon annan som du valt att ge ett plagg till.

KlĂ€der för tryck kan ofta vara av sĂ€mre kvalitet, men hĂ€r har vi satt ned foten; vi har mĂ€rken i alla pris- och kvalitetsklasser för att du ska kunna vĂ€lja och vraka och sjĂ€lv bestĂ€mma hur du vill att just ditt tryck ska representeras – till det pris du tycker Ă€r rimligt.

Representera företaget och fĂ„ ditt eget mĂ€rke att exponeras samtidigt som du sjĂ€lv njuter av en runda pĂ„ din favoritbana. Och det tar inte stopp pĂ„ golfbanan – klĂ€derna vi har pĂ„ lager fungerar precis lika bra i andra sammanhang.

Vi kan lösa det mesta, sÄ tveka inte pÄ att höra av dig om du funderar pÄ nÄgot!

Personliga peggar och paraplyer

Det finns mĂ„nga saker man aldrig kan ha för mycket av som golfare. Peggar, bollar och bra vĂ€der Ă€r nĂ„gra. VĂ€drets lynne Ă€r svĂ„rt att göra nĂ„got Ă„t, men resten kan man köpa nytt – och man gör det titt som tĂ€tt.

Skicka en inbjudan för en dag pĂ„ golfbanan till din kund tillsammans med en goodiebag med trevliga – och nödvĂ€ndiga – golfprylar! Ta med dig peggar med din logotyp pĂ„ och bjud pĂ„ dessa under rundan; ett utomordentligt sĂ€tt att synas pĂ„ ett mer diskret och subtilt sĂ€tt. En vĂ€lplacerad logotyp pĂ„ en headcover kan vara den perfekta ingĂ„ngen till att komma in pĂ„ att diskutera affĂ€rer. Den dagen vĂ€dret bestĂ€mmer sig för att göra det svĂ„rt för dig pĂ„ din golfrunda sĂ„ kan det vara riktigt fint att ha ett paraply gömt i vĂ€skan. Och hur fint vore det inte om din företagslogga pryder paraplyet som hĂ„ller dina potentiella kunders klĂ€der torra?

Peggar, paraplyer och headcovers – nödvĂ€ndiga prylar för en golfintresserad. Varför inte göra det personligt nĂ€r det Ă€ndĂ„ Ă€r nödvĂ€ndigt? Vi har kontakterna och löser det som behöver lösas – hör av dig till oss sĂ„ fixar vi!