Klubbverkstad - Wahlgren Golf

En spabehandling för din klubbor

VÀlkommen in till vÄr klubbverkstad

Vi svettas pĂ„ dem. Vi utsĂ€tter dem för vĂ€rme, kyla, vĂ€ta och torka. Vi drĂ€mmer dem i backen med stor kraft. Vi drar dem upp och ned ur bagen. I vissa fall kanske vi till och med i total frustration svingar ivĂ€g dem in i skog och mull. VĂ„ra klubbor Ă€r föremĂ„l för alla möjliga krafter, bĂ„de frĂ„n oss sjĂ€lva och vĂ„r omgivning. De Ă€r Ă€ven föremĂ„l för vĂ„ra kĂ€nslor – inte minst kan de besitta ett affektionsvĂ€rde dĂ„ de har hĂ€ngt med lĂ€nge, mottagits som gĂ„vor eller Ă€rvts frĂ„n vĂ„ra forna golfhjĂ€ltar och -hjĂ€ltinnor. Oavsett vad det rör sig om för klubbor, finns det anledning till att vĂ„rda dem.

Visst kan det kĂ€nnas kul att köpa nytt – men det Ă€r ocksĂ„ svĂ„rt att lĂ€mna vĂ„ra favoritklubbor i glömskans hörn i boden eller garaget. Och ibland Ă€r det ocksĂ„ helt onödigt. I vĂ„r klubbverkstad kan vi lösa det mesta som Ă€r klubbrelaterat. Vi byter grepp dĂ„ det börjar bli dĂ„ligt, förlĂ€nger och förkortar, kontrollerar och justerar lie och loft, och allt annat du kan tĂ€nka dig inom klubbreparation, helt enkelt. SlĂ€ng inte din gamla favoritklubba – ge den en spabehandling hos oss istĂ€llet!

Tappa inte greppet

Greppet Ă€r en vital del i samspelet mellan golfspelaren och klubban. VĂ€rme, kyla, smuts och svett Ă„ldrar och försĂ€mrar de naturliga materialen i greppet – och med dĂ„ligt grepp spĂ€nner vi hĂ€nderna och kroppen, vilket pĂ„verkar svingen.

Vi hjÀlper dig hitta rÀtt grepp och byter det Ät dig pÄ plats

Testa lie & loft

Ibland kan man skylla pÄ klubban

Drar dina bollar Ät vÀnster eller höger? SlÄr du lika lÄngt med jÀrn-7:an som du gör med jÀrn-8:an? HÀr kan det vara sÄ att du har all rÀtt i vÀrlden att skylla pÄ klubban.

Kom in till oss sÄ kontrollerar och justerar vi lie och loft pÄ din klubba